Diensten

Op het gebied van klussen in en om het huis is er veel mogelijk!

 • Tuinaanleg

  Een geheel nieuwe tuin, of slechts een kleine aanpassing? Alles is mogelijk. Wilt u zelf een handje helpen? Graag zelfs, u zult extra trots zijn op uw tuin en bespaart ook nog in de kosten!

 • Tuin onderhoud

  Onderhoud met hoge of lage frequentie, alles is mogelijk. Een mooi groen en strak gazon, wie wil dat nu niet!

 • Tuinbewatering

  Automatisch uw tuin bewateren met een bewateringscomputer of handige waterstopcontacten in uw tuin om overal water bij de hand te hebben. Verzonken sproeiers in uw gazon en een druppelleiding tussen uw planten. Kunnen we in de toekomst nog zonder?

Hulp nodig met een klus in of om het huis? Er is van alles mogelijk!

Veel ouderen willen hun kinderen niet belasten maar willen wel graag eens iets vernieuwen, dat kan! En dan ook nog voor een betaalbare prijs!

 • Overkapping, schuur of omheining

  Een overkapping van hout op maat, met of zonder schuur. Rasters met klimop of een schutting langs de afscheiding? Alles is mogelijk!

 • Schilderwerkzaamheden

  Uw huis weer eens een frisse kleur, een woonkamer een ander kleurtje of uw kozijnen weer strak in de lak. Met de nieuwe verven voor binnen tegenwoordig ook nog eens bijna geurvrij. Dat scheelt, vooral voor ouderen!

 • Kluswerkzaamheden

  Voor al uw klussen! Hulp met verhuizen, ophangen van lampen. Nieuwe stopcontacten, kitwerkzaamheden, sloopwerkzaamheden, etc, etc.... vraag naar de mogelijkheden!